DESCRIERE:
Furtun realizat din două straturi de cauciuc termoplastic de calitate alimentară și două inserții: o țesătură de polyester de înaltă densitate și o spirală de oțel galvanizat, inclusă în stratul interior.
PROPRIETĂȚI ȘI APLICAȚII:
Ideal pentru transferul produselor lactate și a altor lichide alimentare care necesită certificare A, B, C și D1, în conformitate cu standardul EC 10/2011 (vin, suc de struguri, oțet, bere, cidru și alte băuturi alcoolice de până la 50º). Furtunul este conform cerințelor Europene EC 1935/2004 și EU 10/2011 și Standardului 51 ANSI/NSF: “Food Equipment Materials” și Standardului 61 NSF/ANSI : “Drinking Water System Components”.
Foarte flexibil, chiar și la temperaturi scăzute. Rezistent la produse chimice acide și bazice.
CULOARE:
Interior alb, exterior albastru și marcaj alb
TEMPERATURĂ DE LUCRU:
-30°C +90°C
PRESIUNE DE LUCRU:
Presiunea măsurată la 20°C
Recenzii
Sterge filtreNu există recenzii până acum.